Català Español

Aconsegueix la teva samarreta de la campanya de la Fundació Proide 2019

El dilluns 18 de març arranca la campanya de venda de samarretes de la Fundació Proide, que s’allargarà fins el dimarts 26 de març.

El disseny és creació de la Mariona Brunet, dissenyadora que col·labora amb Proide, exalumna de La Salle Premià i animadora del grup de Joves La Salle “La Traca”.

Aquest disseny vol ser una síntesi de la campanya d’enguany “Uneix-te a la seva lluita”, de La Salle i de la celebració del tricentenari.

La samarreta pot ser de diversos colors, té un cost de 10€, és de la marca SOL’S (certificació ètica i sostenible) i és unisex.

A la part superior esquerra d’aquesta notícia, trobareu el full de comanda per sol·licitar la samarreta  de la campanya 2019 i també un document on s’especifiquen tots els detalls d’aquesta campanya solidària.

Com puc aconseguir la samarreta?

  • Retornar al tutor/a de la vostra filla o fill la butlleta retallada (1 per família) amb les dades omplertes abans del dia 26 de març.
  • El cost de la comanda es cobrarà dins del rebut mensual de l’escola.

Si algú vol emprovar-se la samarreta per assegurar la talla, a la secretaria de l’escola hi ha samarretes de totes les talles.

Gràcies per ser part de l’educació al món, amb PROIDE!