Català Español

Alumnes de Primària i ESO participen al concurs d’anglès interescolar FONIX

Aquest dissabte dia 25 de febrer s’ha celebrat a les aules del campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (URV) la 10a edició de la fase territorial del “Concurs d’anglès interescolar de Catalunya: FONIX”.

El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l’Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.

El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Enguany l’escola hi ha participat en diverses categories possibles, amb representats de Primària i ESO. Cada centre només pot presentar un alumne per nivell educatiu.

Molta sort a tots i a totes! A veure si poden aconseguir la classificació per la fase final.