Català Español

Cambrils, l’Ametlla i La Pineda, escenaris de les sortides de final de curs dels alumnes d’ESO

Aquest dijous 8 de juny els alumnes d’ESO han participat en les respectives sortides de convivències de final de curs, amb l’objectiu de passar una bona estona amb els companys ara que estan a punt d’arribar les vacances d’estiu.

Els alumnes de 1r d’ESO i també els de 3r han anat a Cambrils. Ara bé, els de 1r han participat en diverses activitats aquàtiques a la platja amb l’ajuda dels membres de WindCambrils, mentre que els de 3r han anat a Jumpland Aventura, on han pogut fer diversos circuits i recorreguts d’aventura pel bosc, llençant-se amb tirolina, passant per ponts penjants…

D’altra banda, els dos grups de 2n d’ESO s’han desplaçat fins a l’Ametlla de Mar on han participat en l’activitat Tuna Tour, durant la qual han tingut l’oportunitat de visitar la piscifactoria de tonyines i, a continuació, banyar-se en una de les piscines on es crien aquests animals tan grans.

Finalment, els alumnes de 4t d’ESO s’han pogut passar el dia en remull i llençant-se pels tobogans de l’Aquopolis de La Pineda.