Català Español

Comencen les classes de natació a la piscina de Campclar dels alumnes de P5 en el marc del programa «Juguem a nedar!»

Els nens i nenes de les dues classes de P5 han començat aquest mes d’octubre unes classes de natació a la piscina de Campclar en el marc del programa «Juguem a nedar!», impulsat pel Patronat Municipal d’Esports.

Es tracta d’una iniciativa, que es va posar en marxa el curs passat curs, que vol per fomentar la pràctica de la natació entre els infants de la ciutat. De fet, vora 1.300 nens i nenes de P5 de diferents centres educatius de la ciutat han començat aquest octubre a fer aquests cursos de natació que són gratuïts i que s’imparteixen en horari lectiu.

Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat del Patronat Municipal d’Esports i de l’Ajuntament de Tarragona d’aproximar l’activitat física a tots els sectors de la població i, en especial, a la infància, franja d’edat on la pràctica esportiva comporta múltiples beneficis.

Així doncs, la classe de P5A fa el curs els dimarts, mentre que P5B el fa els dimecres. Es tracta de sessions de 50 minuts que s’allargaran fins al mes de maig.

Durant els cursos els participants, a més d’aprendre a nedar, es desenvoluparan elements específics del medi aquàtic com la respiració, la flotació i la propulsió, i les habilitats aquàtiques bàsiques com desplaçaments, girs, salts i equilibris, entre d’altres.