Català Español

Diversos membres de l’equip directiu de l’escola participen al congrés EduMindUp!

Des d’aquest dijous 18 de maig i fins el dissabte dia 20, la ciutat de Tarragona acull el congrés EduMindUp!, un certamen dirigit a la comunitat educativa i als professionals del sector per aproximar-se a la neurociència i la seva aplicació en el món escolar.

De fet, diferents membres de l’equip directiu de La Salle Torreforta assisteixen a aquest congrès que s’està celebrant al Palau de Congressos de Tarragona.

Es tracta d’una oportunitat per conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques i relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les noves tecnologies.

El propòsit del congrés és crear un espai de trobada on professionals de l’educació puguin reflexionar sobre experiències i investigacions que es duen a terme al voltant de la innovació, la creativitat i la neurociència aplicades en el procés d’ensenyament i aprenentatge a l’aula. 

Els organitzadors han convocat experts representatius de diferents realitats educatives: teòrics, directors d’escola, representants del sector públic i privat, científics, psicòlegs, neuròlegs, etc.

Podeu consultar el programa congrés fent clic aquí.

EduMindUp