Català Español

Els alumnes de 1r d’ESO participen a la trobada Fem Xas a la Casa Sant Josep de Vinyols

Aquest dimecres 26 d’octubre ha estat un dia ben diferent per als nois i noies de 1r d’ESO de La Salle Torreforta gràcies al “Fem XAS”, una trobada de convivència, amistat i jocs variants, organitzada per l’Equip de Pastoral de La Salle Catalunya, a la Casa Sant Josep de Vinyols.

A més de divertir-se tot compartint dinàmiques amb els alumnes de 1r d’ESO de La Salle Tarragona, també han descobert, de forma ben pràctica, que La Salle Catalunya és una xarxa de molts centres, repartits per tot el territori, que comparteixen uns mateixos valors i unes formes de treballar molts semblants. 

Reptes grupals de tot tipus, curses, rialles, música i diversió a través de jocs i tallers ben diversos, han servit per treballar, de forma entretinguda, dinàmica i conscient, valors com la responsabilitat, la creativitat, la convivència, la justícia o la interioritat. L’objectiu ha estat compartir jocs sobre els valors del caràcter propi i sobre La Salle.

En definitiva, ha estat un dia ple de novetats i que ha servit per “mirar més enllà” de la nostra escola, per fer xarxa, per fer amics i per fer Salle.

A continuació, trobareu una galeria d’imatges del Fem Xas. Feu clic al damunt de les fotografies per iniciar el passi de diapositives o per ampliar-les