Català Español

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO completen les presentacions públiques dels seus projectes FAIG

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO ja han completat les presentacions públiques dels projectes FAIG que els han ocupat durant els darrers mesos.

Així doncs, tots els projecte dels alumnes de 2n estaven relacionats amb les energies renovables, ja que el Pic Científic tracta sobre aquest tipus d’energies, i durant les presentacions es van poder veure maquetes de nuclears, cotxes elèctrics, cuines solars,  pobles ecòlogics, cotxes que funcionaven amb vapor d’aigua, maquetes, etc.

D’altra banda, les presentacions de 3r d’ESO van versar al voltant de la creació d’empreses. I és que aquest curs, com a novetat, tots els equips han hagut de crear la seva pròpia empresa. Del total de dotze grups, set d’ells van desenvolupar tot el projecte, fins i tot la presentació, en anglès. El nivell va ser molt i molt alt.

Entre els projectes que es van presentar hi havia una empresa de resposteria per celíacs; una aplicació per compartir coses relacionades amb l’àmbit artístic; unes barreres (pilons) per evitar accidents als passos de vianants; una funda per a mòbil anticaiguda; una funda per la tassa del vàter per escalfar-la a l’hibern, una caixa de viatges per cap de setmana (tipus smartbox); joquines especialitzades per nens amb deficiències; una paperera que et diu quan t’estàs equivocant de recipient, per reciclar correctament)…

Durant l’acte de presentació es va comptar amb l’assistència de Josep Iglesias, de La Salle Catalunya i Nina Hoffman, de La Salle Technova, que van seleccionar quatre projectes per participar a la jornada de cloenda del certamen Eduemprèn que se celebrarà el dia 16 de juny a Barcelona.

 

Els hi desitgem tota la sort del món als nostres alumnes!