Català Español

Els alumnes de 3r de Primària es troben amb diversos professionals de l’àmbit sanitari en el marc del seu projecte sobre l’estudi del cos humà

El projecte d’aquest curs dels alumnes de 3r de Primària es titula El paradís de la sang i està dedicat a l’estudi del cos humà.

Així doncs, durant aquests darrers dies han estat participant en diferents sessions i xerrades on han pogut treballar intensament i de primera mà alguns dels aspectes que versen al voltant d’aquest projecte.

En primer lloc, van trobar-se amb un grup d’alguns de 4t del Grau de Nutrició que els van parlar sobre com seguir una dieta equilibrada.

D’altra banda, també van participar en una secció amb tècniques d’imatge de l’Hospital Sant Joan de Reus, que els van explicar com funciona el servei de radiologia d’un hospital i van poder veure diferents radiografies a través de les quals van treballar els ossos.

Finalment, aquest dijous 22 de novembre, els alumnes van trobar-se amb una doctora traumatòloga que els va fer una presentació d’alguns aspectes de la seva feina, amb pràctica inclosa. I és els nens i nenes van poder veure com es col·loca el guix, les plaques i els claus utilitzats a traumatologia i també com es fa la  col·locació d’una fèrula en un dit.