Català Español

Els alumnes de 3r de Primària treballen la importància de portar una vida saludable a través del taller “Fer salut mola!”

Aquesta setmana els alumnes de 3r de Primària han estat realitzant el taller Fer salut mola!, una iniciativa que pretén sensibilitzar els nens i nenes al voltant de la importància de portar una vida saludable a través d’una alimentació sana i equilibrada i la pràctica de l’activitat física diària.

Al llarg del taller, els estudiants aprenen quins aliments componen la piràmide alimentària i quines quantitats són les més recomanades. A més, també coneixeran quin ha de ser l’esmorzar perfecte per afrontar un dia ple d’activitats i per què és tan important practicar esport de manera constant amb la finalitat de mantenir-se en forma i prevenir l’aparició de malalties com l’obesitat.

D’altra banda, també reflexionen sobre els hàbits d’higiene bucodental i els aliments més nocius per a les dents i aprenen a potenciar la dieta mediterrània, a la vegada que recuperen jocs tradicionals a l’aire lliure, activitats que també es poden promoure entre la família.

Casualitat o no, el taller ha coincidit amb el desenvolupament del projecte Mou l’esquelet sobre el cos humà i els esports, temàtiques directament relacionades amb el tractat al taller Fer salut mola!