Català Español

Els alumnes de 3r d’ESO assisteixen a la Trobada TEI de Tarragona

El dijous 17 de maig els alumnes de 3r d’ESO de La Salle Torreforta van assistir a la Trobada TEI de Tarragona que es va celebrar al Seminari i que va reunir a tots els alumnes de 3r ESO que aquest curs han fet de tutors.

En aquesta trobada van participar les diferents escoles que han participat en el projecte: Col·legi el Carme, Col·legi Mare de Déu del Carme, Escola Joan XXIII, Col·legi La Salle Torreforta i Institut Torreforta.

En primer lloc, es va fer una presentació institucional, es van veure uns vídeos que resumien l’experiència de tots els centres i, tot seguit, es va fer un esmorzar de coca amb xocolata.

A continuació, es va realitzar una dinàmica a càrrec del grup Comando Nits Q, amb una performance que va tractar temes d’igualtat de gènere i prevenció de masclisme, assetjaments i conductes de risc en relacions sexuals, consum de drogues i alcohol. Finalment, es va realitzar per la Part Alta una gimcana per grups, amb els alumnes de les diferents escoles barrejats, en què es van tractar els temes esmentats anteriorment.

Els alumnes de La Salle Torreforta s’ho van passar d’allò més bé i van poder compartir la seva experiència amb altres nois i noies de la ciutat.

El programa TEI (Tutoria Entre Iguals) s’ha posat en marxa a l’escola aquest curs i es tracta d’un projecte de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar que implica a tota la comunitat educativa, però, especialment, als alumnes de Primària i ESO del centre.