Català Español

Els alumnes de 5è de Primària i de 1r d’ESO treballen un projecte internivells sobre les roques i els minerals

Durant dos dies, el dijous 27 de febrer i el dimecres 4 de març, els alumnes de 5è de primària i els de 1r d’ESO han fet una activitat conjunta.

Els alumnes de 5è, en el marc del seu projecte Tecnonatura misteriosa, volien treballar les roques i els minerals que hi ha dins de la geosfera. Per aquest motiu, van demanar ajuda als alumnes de 1r ESO  perquè sabíen que aquest trimestre havien presentat un estudi i una capsa sobre aquest tema a l’assignatura de Biologia.

L’activitat va fer trobar-se antigues parelles de TEI, en algun cas; però, es van ajuntat per parelles aleatòriament i van fer un treball de descoberta, on els alumnes de 5è, ajudats pels d’ESO, van descobrir roques, les van classificar i van veure les seves principals característiques. A més, també van treballar les propietats dels minerals i les van poder constatar.

Els alumnes de 5è havien de fer una fitxa d’investigació sobre aquest tema i els de 1r d’ESO els van ajudar en tot moment.

L’activitat va ser molt enriquidora per les dues classes i els alumnes de 5è van acabar molt agraïts per tot el que havien après.