Català Español

Els alumnes de 6è organitzen una festa cinematogràfica per tancar el curs

El dijous  passat, 20 de juny, els de 6è van fer la festa final de Primària. Sota el nom de Sallewood, van fer l’entrega dels premis Star, simulant a Hollywood i els Óscars. Els nois i noies de 6è van poder desfilar per la catifa vermella al ritme de les seves bandes sonores preferides i van ballar al compàs del musical de Grease.

Els premis van ser per “Primària, una fàbrica de records”: millor film, millor direcció, millor muntatge, millor banda sonora, millor pel·lícula en llengua no anglesa, millor guió,…

Durant la cerimònia, els mateixos nois i noies de 6è van fer la presentació del festival de cinema i la presentació de la pel·lícula, que era un recull de  fotos i vídeos del seu pas per Primària, incloent fotos de les diferents activitats que han anat realitzant a 6è.

Els mateixos  alumnes van voler cantar una cançó a les seves famílies i els van fer entrega d’un regal fet per ells mateixos: una capseta-bomba plena de sentiments i amb  una petita estatueta d’Óscar.

Els professors, per la seva banda, els van fer entrega d’una estrella com a símbol que naixia una estrella. Tot acompanyat de la típica foto de 6è i els seus professors, que aquesta vegada anava amb una frase de Harry Potter sobre la importància de no només treballar fort, sinó de creure en ells mateixos.

En acabar, van poder gaudir d’un berenar i un photocall molt cinematogràfic. Va ser una tarda molt especial i inoblidable, plena de molta il·lusió, tocs d’humor i tendresa.