Català Español

Els alumnes de P4 tanquen el projecte fent una presentació interclasse

Els alumnes de P4 han tancat el projecte d’aquest primer trimestre presentant els treballs realitzats al companys de l’altra clase. Així doncs, tenint en compte que aquest primer projecte ha estat dedicat al nom de les classes, els Frogs van presentar la feina als Monkeys i els Monkeys als Frogs.

A l’inici del projecte els alumnes van començar amb la recol·lecció d’idees prèvies, una tasca en què col·laboren activament les famílies, i en què el nen o nena ha d’exposar davant de la resta dels seus companys tot allò que ha trobat.

Un cop acabada aquesta part, durant la segona part del projecte, els alumnes van començar a conèixer diverses varietats de micos i granotes de tot el món. Aprofitant que cada taula de classe té el nom d’un continent, als alumnes se’ls hi va assignar una espècie pròpia de cada un d’ells.

Finalment, un cop descobert l’entorn en què habiten granotes i micos, cada classe va crear una bassa i una selva, respectivament, com a activitat final i va procedir a fer una presentació interclasse de manera que tots els alumnes de P4 poguessin aprendre detalls dels hàbits de vida d’aquests animals.