Català Español

Els alumnes d’Infantil participen en el Pla Educatiu d’Entorn treballant el conte “Les girafes no poden ballar”

INF_pla_entorn 001Com cada any, La Salle Torreforta participa en el Pla Educatiu d’Entorn de Tarragona, una iniciativa de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Departament d’Ensenyament l’Ajuntament de Tarragona, en la qual la funció educativa i social de l’ensenyament supera l’àmbit del sistema educatiu i esdevé una responsabilitat col·lectiva.

Així doncs, a través de la complementària de teatre i expressió i mitjançant un conte, es promouen hàbits, valors i capacitats que ajuden a construir una ciutadania preparada per al món complex i divers del que formen part. En aquesta ocasió, Les girafes no poden ballar és el conte que treballaran les escoles de l’entorn que hi participen. Es tracta d’una bonica història que ens parla de la superació personal i de l’amistat.

Els nens i nenes d’Educació Infantil de l’escola el treballaran tot realitzant diferents activitats proposades i realitzades dins i fora del centre i que s’aniran desenvolupant al llarg de tot el curs.

Ara per ara, només podem avançar que “la Groga” ens encanta!

En aquest enllaç podreu veure la participació de l’escola en el Pla Educatiu d’Entorn el curs passat.