Català Español

[GALERIA D’IMATGES] Fotografies del viatge d’immersió lingüística de 2n i 3r d’ESO a Brighton

Feu clic a sobre d’alguna de les imatges per ampliar-la i iniciar el passi de diapositives.

Al llarg de la darrera setmana de curs, un grup d’alumnes de 2n i 3r d’ESO està a Brighton fent una estada d’immersió lingüística. L’objectiu és que els alumnes perfeccionin el seu anglès, ja que a més d’assistir a un col·legi per fer classes durant els matins, estan allotjats amb famílies britàniques que els acullen a casa seva.

El primer dia de classe, després de les corresponents sessions lectives, a la tarda van fer un tour per Brighton on van visitar el Centre Steine Street i també la xocolateria on l’actor Johnny Deep va encomanar el seu pastís de noces.

El segon dia van aprofitar el matí per visitar el Royal Pavilion i els seus jardins, una antiga residència reial, mentre que en aquesta ocasió les classes es van fer en horari de tarda.

Aquest dimecres, el tercer dia de l’estada, van fer una excursió fins a Londres on van passar una jornada molt i molt intensa fent turisme per la capital britànica. Van visitar Buckinghm Palace, les Cases del Parlament, la London Eye, St James Park, Trafalgar Square i Picadilly Circus.

Dissabte a la nit van arribar a casa els alumnes que estaven fent una estada d’immersió lingüística a Brighton, no sense abans haver acabat de gaudir d’unes bones estones d’oci i d’haver rebut els diplomes acreditatius del curs d’anglès que han estat fent.