Català Español

[GALERIA D’IMATGES] Viatge final d’etapa a Itàlia dels alumnes de 4t d’ESO del curs 2019

Feu clic sobre qualsevol de les imatges per ampliar-les i iniciar el passi de diapositives.

DILLUNS 8 D’ABRIL DE 2019

L’aventura ha començat i els alumnes de 4t d’ESO ja van cap a Itàlia, per gaudir del seu viatge de final d’etapa. A l’autobús s’hi respira molta il·lusió, nervis, emoció, alegria i, sobretot, moltes ganes d’arribar a terres italianes. Buon viaggio!

DIMARTS 9 D’ABRIL DE 2019

Després de 21 hores d’autobús (que es diu ràpid) i de força cansament acumulat, que es compensa amb la il·lusió per aquesta gran aventura, els alumnes de 4t d’ESO ha arribat a Venècia aquest dimarts al migdia. Després d’un bon dinar, han visitat alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat dels canals: la plaça de Sant Marc, el pont de Rialto, el pont dels Suspirs… I, qui ha volgut, ha aprofitat el temps lliure per fer un passeig en gòndola pels canals.

Aquest dimecres, visitaran les ciutats de Verona i Pisa.

DIMECRES 10 D’ABRIL DE 2019

Després d’haver passat la primera nit a terres italianes, la primera parada d’aquest dimecres va ser a Verona. Allí van poder visitar l’Arena, el petit amfiteatre que és un dels símbols de la ciutat, i també el balcó de Romeu i Julieta.

A la tarda, després del temps lliure per dinar i fer algunes compres, amb autobús es van dirigir cap a Pisa, on van poder contemplar la icònica torre inclinada.

La nit l’han passat a Montecatini i aquest dijous els espera la magnífica Florència!

DIJOUS 11 D’ABRIL DE 2019

Després de passar la primera nit a Montecatini, cap a primera hora d’aquest dijous van sortir en direcció a Florència on van recórrer el Ponte Vecchio, la Piazza della Signoria, el Mercato del Porcellino, van contemplar el Duomo per acabar la passejada a l’església de Sant Llorenç.

Després d’un parell d’hores lliures per passejar i dinar, es van dirigir cap a la Galleria dell’Accademia, on s’hi conversa el David de Michelangelo Buonarroti. La darrera parada de la seva estada a Florència va ser Piazzale Michelangelo, el millor mirador de la ciutat.

Aquest divendres al matí a primeríssima hora, ha començat el trasllat fins a Roma!

DIVENDRES 12 D’ABRIL DE 2019

Aquest divendres va tocar matinar molt per arribar fins a Roma on, la primera parada, ha estat el Colisseu. Després d’una estona lliure, han fet un passeig pel centre durant el qual han pogut visitar la Fontana di Trevi, el Panteó i la Piazza d’Spagna.

A hores d’ara ja són al vaixell tornant cap a Barcelona on, de ben segur, la nit ha estat ben moguda!

DISSABTE 13 D’ABRIL DE 2019

Aquest dissabte a la nit va atracar a port el vaixell que portava a casa als alumnes de 4t d’ESO que durant una setmana han estat recorrent Itàlia durant el seu viatge de finals d’etapa. Tot i que alguna estona el va acompanyar la mala mal, va ser un viatge molt tranquil i on nois i noies van poder acabar de treure-li tot el suc a aquesta aventura que ben segur que no oblidaran!