Català Español

977 543 209

torreforta@lasalle.cat

Voleu conèixer La Salle Torreforta?

Concerta la teva cita personalitzada i coneix l’escola

Un any més arriba el període de preinscripció per al nou curs escolar i des de La Salle Torreforta volem donar a conèixer l'escola a aquelles famílies que estigueu interessades a escolaritzar-hi els vostres fills i filles.

Malauradament els temps que estem vivint ens han obligat a plantejar un curs diferent i, per ser coherents amb les mesures que hem pres durant tot el curs, no us podem rebre en persona. No obstant això, hem realitzat diverses accions perquè les famílies pugueu conèixer la nostra escola i el nostre projecte pedagògic.

En aquesta mateixa pàgina web podreu fer una visita virtual pel centre on trobareu informació dels diferents projectes que realitzem.

El divendres 26 de febrer a les 19 hores farem una emissió en directe pel canal YouTube de l’escola on us explicarem el projecte pedagògic del centre i les informacions necessàries per la preinscripció. Si durant l’emissió teniu algun dubte, ho podreu consultar mitjançant un xat que habilitarem i el respondrem durant el programa. Per participar de l’emissió en directe és necessari omplir el qüestionari amb les dades demanades i el dijous dia 25 rebreu un correu electrònic amb l'enllaç per poder accedir-hi.

Per últim podreu concertar una entrevista individual online omplint les dades del qüestionari que trobareu més avall.

Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, en la menor brevetat de temps que sigui possible, ens posarem en contacte amb vosaltres per concretar el dia i l’hora de l’entrevista individual online.

Us hi esperem.

Emissió en directe on vam explicar el projecte pedagògic del centre i vam resoldre els dubtes de les famílies que van participar-hi.

users

Portes Obertes