Català Español

La Salle Torreforta fa un acte d’agraïment als germans que han format part de la història del centre escolar

Aquest diumenge 27 de gener, desenes de persones s’han reunit al pati de La Salle Torreforta per participar en l’acte de reconeixement als germans que han format part de la història del centre escolar.

Aquest esdeveniment, organitzat coincidint amb la commemoració del Tricentenari de la mort del fundador dels centres La Salle, Sant Joan Baptista De La Salle, ha servit per agrair la confiança dels germans que a finals dels anys 50 van veure l’oportunitat d’obrir una escola al barri de Torreforta.

L’actual director de l’escola, Víctor Neila, durant el seu parlament ha explicat que “durant el temps que hem estat organitzant aquest acte hem pogut comprovar l’estima i l’agraïment de totes les persones a qui s’ha convidat a poder trobar-se amb els germans. Aquesta és la millor mostra d’agraïment que els podem donar“.

En total, 14 germans que, en algun moment, han format part de la comunitat educativa de l’escola han assistit a aquest reconeixement en què s’ha plantat al bell mig del pati un exemplar de ginkgo biloba, un arbre que simbolitza la longevitat i la força.

Un cop acabat l’acte al pati, s’ha fet una celebració religiosa a la capella de l’escola.

La Salle Torreforta va comptar amb una comunitat de germans fins l’any 2015, germans que van ser mestres, professors i també directors.