Català Español

La Salle Torreforta realitza un festival solidari a favor de l’ONG Proide

El passat divendres 24 de març el Centre Cívic de Torreforta va acollir el Festival solidari organitzat per La Salle Torreforta amb l’objectiu de recaptar fons a favor de l’ONG Proide, una cita que té lloc anualment.

Sobre l’escenari s’hi van poder veure les actuacions d’alumnes de l’escola de Primària i ESO que van demostrar que la feina dels darrers mesos havia valgut la pena.

Cal agrair a l’AMPA de pares i mares, per seguir fent que aquesta cita creixi any rere any, i a tots els assistents, que van omplir fins a la darrera cadira del Centre Cívic. Moltes gràcies!

Una marxa solidària dels alumnes de La Salle Torreforta

Aquest festival s’emmarca en un seguit d’activitats solidàries que es van realitzar al llarg de la setmana passada a La Salle Torreforta i que va tenir un altre dels seus punts àlgids en l’anomenada Marxa Proide, on hi van participar els alumnes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO el passat 22 de març.

La caminada es va realitzar pels carrers de Tarragona fins a arribar al Balcó del Mediterrani amb un acte simbòlic, amb l’objectiu de sensibilitzar a les persones que els puguin veure i escoltar. Van finalitzar la sortida, dinant al parc de la Platja Miracle, on alumnes van tocar instruments de percussió.

La recaptació de totes les activitats van dirigides al projecte de Llima (Perú) que la fundació realitza aquest any.

Què és PROIDE?

L’entitat encarregada de gestionar els recursos que es van recaptar és PROIDE, una ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Actualment, l’entitat està desenvolupant quatre projectes, tots ells relacionats amb l’educació, a Togo, Perú, Guatemala i Madagascar, uns projectes que rebran directament les ajudes que s’han aconseguit recaptar al llarg de la setmana passada a la marxa solidària i al festival de La Salle Torreforta.