Català Español

La Salle Torreforta s’omple de música per celebrar la festivitat de Santa Cecília

Aquest dimecres 22 de novembre, coincidint amb la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, La Salle Torreforta ha celebrat diverses activitats musicals per commemorar aquesta data.

Concretament, durant el matí un grup de nens i nenes de Primària i ESO han fet una visita a Educació Infantil per ensenyar els diferents instruments que saben tocar. L’Osaró i la Lidia han interpretat amb la flauta de bec algunes cançons; l’Elisabeth, l’Ainhoa Durà i l’Ainhoa Navarro han mostrat diferents instruments de percussió; la Marta, l’Irene i la Lucia, alumnes de l’ESO, han animat amb la guitarra als més petits de l’escola i també l’Aleix hi ha participat amb el seu violí.

D’altra banda, a l’hora del pati un grup de percussionistes han sorprès amb uns ritmes ben animats els nens i nenes que jugaven.

Finalment, a la tarda  els músics de l’escola han ofert un festival ben interessant i variat al teatre de l’escola. L’Iker Navarrete (teclat), l’Aleix Daurà (violí), la Diana Puerto (guitarra), la Rocio Alonso (guitarra i veu), el Carlos Vicente (contrabaix) i el Germán Puerto (guitarra) han deixat bocabadats als alumnes de Primària. També ha cantat la Coral de la nostra escola per acabar l’acte.