Català Español

Més de 150 persones participen a la Jornada Esportiva Solidària a favor d’AFANOC

Més de 150 persones van passar aquest dissabte 28 d’abril per les instal·lacions de La Salle Torreforta per participar en una Jornada Esportiva Solidària en col·laboració amb l’associació AFANOC organitzada per un grup d’alumnes de 4t d’ESO en el marc del seu projecte APS.

Durant la Jornada Esportiva Solidària es van realitzar diverses activitats per als nens i nenes assistents, des de P3 fins a 4t de l’ESO: torneig de futbol i bàsquet, diversos jocs d’habilitat, confiança i diverses activitats al pati de l’escola.

Tot i que el temps amenaçador es va mantenir durant bona part del matí, finalment, la jornada es va poder celebrar sense incidents i, en total, es van recaptar 343,10 euros que es faran arribar a AFANOC, una entitat que ajuda a nens afectats pel càncer i al seu entorn més proper.

El grup de noies impulsores de la iniciativa vol agrair la col·laboració de l’AMPA de l’escola per haver col·laborat amb el muntatge del servei de bar i també per haver facilitat l’equip de so i els premis repartits durant els torneigs de bàquet i fubtol.

D’altra banda, també volen fer arribar el seu agraïment a la direcció de l’escola per haver facilitat les instal·lacions i a tots els companys/es de 4t ESO que, de forma voluntària, van assistir a la jornada per donar un cop de mà.