Català Español

Projecte FAIG 1r a 3r

Aquests darrers dies, els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO han presentat el treball resultant de la investigació en el Pic Científic. 

Els alumnes de 1r han treballat el regne vegetal i hem pogut veure projectes tan diferents com una maqueta de la flora del Francolí o una presentació de les principals plantes medicinals que trobem en el nostre entorn i els seus usos, etc. 

Els alumnes de 2n, després d’investigar sobre les energies renovables, ens han mostrat un estudi estadístic sobre el grau de reciclatge a l’escola, la presència de plàstics a les nostres platges o activitats i materials per sensibilitzar la població sobre els efectes de la contaminació. 

A 3r els projectes d’emprenedoria (en català o en anglès) han sigut molts diversos: una aplicació contra el maltractament, una web educativa i un joc per conscienciar sobre la contaminació marina, una bateria solar per carregar mòbils, un llibre educatiu per ajudar als alumnes amb problemes d’aprenentatge, etc…

Malauradament, per la situació que estem vivint, aquest any no hem pogut compartir aquest moment amb tots els companys i les famílies. 

Felicitem als vostres fills i filles per la bona feina feta i per les exposicions que han fet. 

Ara començaran el pic humanístic i tindran una oportunitat de fer més i millor! 

Enhorabona nois i noies!