Català Español

Reserva la teva cita per venir a les Jornades de Portes Obertes de La Salle Torreforta

Un any més, arriben les Jornades de Portes Obertes de La Salle Torreforta que serveixen per donar a conèixer l’escola a aquelles famílies que estiguin interessades en escolaritzar els seus fills en el nostre centre.

En aquest sentit, l’escola inicia una campanya promocional per donar a conèixer les Jornades de Portes Obertes d’Educació Infantil, Primària i ESO del dissabte 5 de març entre les 11 i les 13 hores.

Ara bé, també existeix la possibilitat de concertar visites personalitzades en totes les etapes per poder conèixer el centre de forma individualitzada o en grups molt reduïts entre setmana, en el moment en què es desenvolupen les classes i d’aquesta manera poder veure el funcionament de l’escola de primera mà.

Els horaris de les visites concertades són els següents:

  • Educació Infantil: el dimecres 24 i el divendres 26 de febrer a les 15 o a les 16 hores.
  • Educació Primària: el dimarts 23 a les 15 hores.
  • ESO: el dimarts 23 a les 16 hores.

Les visites concertades es poden sol·licitar omplint el formulari que es troba a continuació o trucant per telèfon al 977 54 32 09. Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demaneu, rebreu un correu electrònic de resposta confirmant-vos el dia i l’hora que us han estat assignats.

[EL FORMULARI JA NO ESTÀ DISPONIBLE]