Català Español

Reserva la teva visita per conèixer La Salle Torreforta durant les Jornades de Portes Obertes 2020

Un any més La Salle Torreforta obre les portes del centre per donar a conèixer l’escola a aquelles famílies que estiguin interessades en escolaritzar-hi els seus fills.

Així doncs, s’inicia un període de visites que culminarà el dimecres 11 de març de 17.15 a 18.30 hores amb la celebració de les Jornades de Portes Obertes d’Educació Infantil, Primària i ESO.

A banda, aquest curs es torna a oferir la possibilitat de concertar visites personalitzades en totes les etapes per poder conèixer en grups molt reduïts entre setmana, en el moment en què es desenvolupen les classes i d’aquesta manera poder veure el funcionament de l’escola de primera mà.

Els horaris de les visites concertades, que es desenvoluparan entre el 2 i el 6 de març, varien en funció de cada etapa. Accediu al següents formularis, en funció de l’etapa desitjada, i podreu consultar tots els torns de visites que s’ofereixen i reservar la vostra.

Per tal de fer una previsió aproximada, per visitar l’escola el dimecres 11 de març també és necessari reservar la visita amb antelació.

Un cop enviat el formulari amb totes les dades que es demanen, en la menor brevetat de temps que sigui possible i després d’haver comprovat la disponibilitat, rebreu un correu electrònic de resposta confirmant-vos el dia i l’hora assignats.

LS_Tfta_post_face