Català Español

Una jornada organitzada per un grup d’alumnes de 4t d’ESO recapta més de 1.200 € per a la investigació del càncer de mama

La Salle Torreforta ha acollit aquest diumenge 13 de maig una Diada solidària contra el càncer de mama, a través de la qual s’ha aconseguit recaptar més de 1.200 € que es destinaran íntegrament a l’AECC per a la investigación d’aquesta malaltia.

Es tracta d’una iniciativa que han organitzat un grup d’alumnes de 4t d’ESO del centre escolar, una activitat sorgida dins d’un dels projectes d’Aprenentatge-Servei que duen a terme en el programa FAIG, una matèria pròpia de les escoles La Salle.

Com a acte central de la diada s’ha celebrat una caminada on han participat més de 200 persones i al pati de l’escola, amb la col·laboració de dues perruqueries del barri, s’hi ha instal·lat una paradeta on s’hi ha fet talls de cabell i un taller de pinta ungles a preus econòmics. D’altra banda, també hi ha hagut gent que ha donat el seu cabell per tal de fer perruques per a gent malalta de cáncer.

Des de La Salle Torreforta es vol agrair enormement a BonpreuDecathlon Tarragona, a la perruquera Carmen Rosillo, a la perruqueria Zapping i a Confecciones Los Peques la seva col·laboració en aquesta jornada.

D’altra banda, des del centre escolar es valora molt positivament la iniciativa de les alumnes i també l’àmplia resposta rebuda per part de tots els assistents que ha superat, amb escreix, les perspectives inicials.