Català Español

Comencen les classes de natació a la piscina de Campclar dels alumnes de P5B

Els nens i nenes de P5B han començat aquest mes de febrer unes classes de natació a la piscina de Campclar en el marc del programa «Juguem a nedar!», impulsat pel Patronat Municipal d’Esports.

Nervis, emoció, alegria I molta diversió és el que van viure els petits durant la primera sessió de natació.

Es tracta d’una iniciativa, que es va posar en marxa fa un parell de cursos, que vol per fomentar la pràctica de la natació entre els infants de la ciutat. De fet, vora 1.300 nens i nenes de P5 de diferents centres educatius de la ciutat han començat aquest octubre a fer aquests cursos de natació que són gratuïts i que s’imparteixen en horari lectiu.

Aquesta actuació s’emmarca en la voluntat del Patronat Municipal d’Esports i de l’Ajuntament de Tarragona d’aproximar l’activitat física a tots els sectors de la població i, en especial, a la infància, franja d’edat on la pràctica esportiva comporta múltiples beneficis.

Es tracta de sessions de 50 minuts.

Durant els cursos els participants, a més d’aprendre a nedar, es desenvoluparan elements específics del medi aquàtic com la respiració, la flotació i la propulsió, i les habilitats aquàtiques bàsiques com desplaçaments, girs, salts i equilibris, entre d’altres.