Català Español

El Nadal s’apodera de tots els racons de La Salle Torreforta

Durant aquests darrers dies, abans de posar punt final al 1r trimestre i donar pas a les esperades vacances de Nadal, les aules de La Salle Torreforta s’han omplert d’activitats i celebracions per commemorar aquesta època tan especial de l’any.

A part dels tradicionals festivals nadalencs destinats a les famílies i protagonitzats pels alumnes d’Infantil i Primària, entre les activitats nadalenques realitzades aquests dies, cal destacar la trobada que s’ha fet entre tutors i tutoritzats de 3r i 5è del programa TEI.

Concretament, els alumnes es van trobar amb les seves respectives parelles per compartir idees i creativitat tot creant postals i manualitats relacionades amb el Nadal. Aquest activitats d’aquest tipus es vol que tutors i tutoritzats es vagin coneixent i establint lligams entre ells, però també amb tota la resta de companys del curs.

El programa TEI (Tutoria Entre Iguals) és un programa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar que implica a tota la comunitat educativa, però, especialment, als alumnes de Primària i ESO del centre.

Per la seva banda, tutors i tutoritzats de 1r i 3r d’ESO van fer una gimcana nadalenca amb diverses proves i jocs per crear lligams afectius i de coneixença entre ells.

La part més tradicional

Ara bé, els actes acadèmics també han deixat espai per als de caire més tradicional i és que aquests darrers dies de classe no haurien estat el mateix sense que els menuts d’Infantil fessin cagar el Tió o sense que els alumnes de Primària hagin preparat un gran pessebre que decora el passadís del pavelló.