Català Español

Els alumnes de 1r i 3r d’ESO posen el punt final a la seva participació al programa TEI

Aquest dijous 1 de juny els alumnes de 1r i 3r d’ESO han posat al punt final a la seva participació al programa TEI (Tutoria Entre Iguals), un programa de convivència per a la prevenció de la violència i l’assetjament escolar que implica a tota la comunitat educativa, però, especialment, als alumnes de Primària i ESO del centre.

Aquesta iniciativa es va posar en marxa a principi de curs i des de llavors els alumnes de 3r d’ESO han agafat el rol de tutors dels de 1r d’ESO i els de 5è de Primària dels de 3r i han anat participant en diferents activitats i dinàmiques per fomentar el contacte entre ells i també la resolució de conflictes.

Així doncs, aquest dijous s’ha fet el darrer acte d’aquest programa, en què els alumnes de 1r i els de 3r d’ESO s’han trobat al teatre de l’escola per intercanviar unes cartes de comiat i rebre, en aquest cas els alumnes més grans, un diploma acreditatiu i d’agraïment sobre la seva participació en aquesta iniciativa. D’aquí dos anys els alumnes que aquest curs han estat fent 1r d’ESO, tornaran a participar en el programa TEI, però, en aquesta ocasió, exerciran el rol de tutors.

El programa TEI té com a objectiu bàsic millorar la integració escolar i treballar per una escola inclusiva i no violenta, fomentant que les relacions entre iguals siguin més satisfactòries, orientades a la millora o modificació del clima i la cultura del centre respecte a la convivència, conflicte i violència (física, emocional o psicològica).