Català Español

Els alumnes d’Infantil i Primària celebren l’inici de l’Advent

El divendres 25 de novembre els alumnes d’Educació Infantil i de Primària van participar al teatre de l’escola en un acte de celebració d’inici d’Advent.

Tenint en compte el lema d’aquest curs, Mira més enllà, cada classe va portar una clau, feta per ells mateixos, on hi constaven les seves il·lusions, tot allò que volen arribar a ser o a aconseguir. Els alumnes de 6è i de 3r van ser els encarregats de la pregària final i també de començar la celebració explicant què passa quan obren els seus cors: a vegades estan enfadats, altres vegades contents…, però sobretot volen arribar al Nadal estimant-se tots. 

Durant l’acte, no hi va faltar l’Estrella de l’escola, anomenada Star, que va fer riure i engrescar als més petits del col·legi i també es va encendre una espelma per recordar la primera setmana d’Advent.

Actualment, al teatre hi ha un arbre molt gran amb un cor i unes arrels i durant aquests dies d’Advent els alumnes l’aniran omplint d’elements, de paraules i de dibuixos que aniran treballant durant aquestes setmanes. Un cop estigui ple i just abans de començar les vacances de Nadal, els alumnes es tornaran a trobar al teatre per celebrar el final d’aquest tradicional període.