Català Español

L’escola organitza el pròxim divendres 29 de març una nova edició del Festival PROIDE

El pròxim divendres 29 de març La Salle Torreforta celebrarà una nova edició del Festival PROIDE, que serà l’acte que servirà per concloure la setmana d’activitats dedicada a la Fundació PROIDE.

Serà al Centre Cívic de Torreforta a partir de les 18.30 hores.

Pels alumnes del centre és un moment molt important del curs, ja que preparen les seves actuacions durant molt de temps perquè tot surti com s’espera.

Les entrades es podran adquirir del 25 al 29 de març a la secretaria de l’escola en horari de tarda, de 15 a 17.30 hores. El preu de les localitats serà de:

  • Files 2-7(grogues): 4 €
  • Files 8-13(blaves): 3 €
  • Amfiteatre (verdes): 2 €
  • Els qui actuen han d’adquirir entrades d’Amfiteatre

Els diners recaptats seran per la Fundació PROIDE, una ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les nostres accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.

En aquesta ocasió, la recaptació serà pel Projecte Fratelli que estan desenvolupant al Líban, per una educació amb garanties per a la població refugiada.

festival_proide_2019