Català Español

Més d’un centenar de persones de La Salle Torreforta participen al pelegrinatge Montserrat a peu

La previsió meteorològica feia tèmer el pitjor, però, finalment, el temps va respectar i centenars de persones, va poder completar el tradicional pelegrinatge Montserrat a peu, una proposta de Joves La Salle i La Salle Catalunya que enguany va arribar a la seva 41a edició.

Un cop més, La Salle Torreforta va ser l’escola de la zona de Tarragona amb més participants en aquesta activitat. Concretament, el nombre de participants que va fer cada una de les rutes va ser:

  • Ruta directe: 7 persones
  • Sortida des de Collbató: 24 persones
  • Sortida des d’Hostalets: 27 persones
  • Sortida des de La Llacuna: 55 persones

Únicament els participants de la ruta més llarga, la que va sortir divendres a la tarda des de La Llacuna, es van remullar una mica, però res els va fer aturar-se per completar l’objectiu d’arribar als peus de la Moreneta.

Montserrat a Peu és contemplar la natura, gaudir dels camins, estimar-la i respectar-la, però també vol ser una proclama a favor de la Pau, la Integració Cultural, la Riquesa de la Diversitat i el Respecte a les Creences.

Agrair de forma especial la participació de tots aquells que, un any menys, van fer possible un nou pelegrinatge Montserrat a Peu.