Català Español

Més d’un centenar de persones participen a la II Caminada La Salle Torreforta-GELSTO

Aquest diumenge 13 de novembre s’ha celebrat la II Caminada organitzada conjuntament entre La Salle Torreforta i l’Agrupament Escolta GELSTO, una activitat on han participat més d’un centenar de persones de totes les edats.

En aquesta ocasió, els participants van poder escollir entre dos itineraris que els permetien conèixer amb més profunditat  el Camp de Tarragona:

  • Una ruta curta (10km): Platja Llarga – Boscos de Tarragona – Monnars – El Mèdol – La Mora – Bosc de la Marquesa – Platja Llarga.
  • Una ruta llarga (17km): Platja Llarga – Boscos de Tarragona – Monnars – El Mèdol – Ferran – Castell de Tamarit – La Mora – Bosc de la Marquesa – Platja Llarga.

L’objectiu d’aquesta caminada és promoure la convivència entre les famílies del centre mentre fan esport i gaudeixen de l’entorn, objectius que es van complir a la perfecció gràcies a l’esplèndid dia que va fer. Fins i tot, hi ha haver alguns valents que es van atrevir a remullar-se els peus a la platja!

El punt i final a l’activitat s’ha posat quan tots els participants han omplert el quadern de ruta, un lloc on han pogut plasmar amb paraules o dibuixos els pensaments i sentiments que els hi havien anat sorgint durant aquesta caminada.

Moltes gràcies a tots per la participació!