Català Español

Una nova generació d’alumnes s’acomiada de La Salle Torreforta amb una nova edició de la Festa del Finalista

Aquest divendres 9 de juny, una nova generació d’alumnes de 4t d’ESO s’ha acomiadat de l’escola amb la celebració d’una nova edició de la Festa del Finalista, que serveix per reunir als nois i noies amb els seus familiars i amics més propers en un acte que tanca aquesta important etapa.

Durant l’esdeveniment, celebrat al teatre de l’escola amb un ple absolut, els alumnes han pujat a l’escenari per pronunciar diversos discursos d’agraïment dirigits als qui fins d’aquí pocs dies seran els seus professors i també als seus familiars, deixant en el record alguns moment ben emotius, com ara l’entrega de regals que els joves van fer a les seves famílies.

També hi ha hagut temps per repassar tota la seva trajectòria amb la projecció de nombroses fotografies i, òbviament, s’ha aprofitat l’acte per fer el lliurament de les orles i també, els mateixos alumnes, s’han lliurat unes bandes commemoratives amb un missatge personalitzat per a cada un.

La celebració oficial ha acabat amb un piscolabis al pati de l’escola, tot i que la festa, de ben segur, ha continuat fins ben entrada la matinada.

Moltes felicitats finalistes i molta sort en aquesta nova etapa que esteu a punt de començar. Com s’ha repetit en diverses ocasions durant l’acte, no deixeu mai de somiar!

Feu clic a sobre d’alguna de les imatges per ampliar-la i iniciar el passi de diapositives.