Català Español

Aconsegueix la teva samarreta i el buff de la campanya de la Fundació Proide 2017

Aquesta setmana comença la campanya de venda de samarretes de la Fundació Proide, que s’allargarà fins el dimarts 28 de febrer. Seguint en la línia del curs passat, a banda del nou disseny de la samarreta, també es disposa d’un buff.

En aquesta ocasió, la recaptació econòmica anirà destinada a promoure els bons hàbits de vida dels alumnes i les famílies del Colegio Signos de Fe, ubicat en un dels districtes més pobres de Lima (Perú).

L’encarregada del disseny de la samarreta d’aquest any ha estat Mercè Mora, guanyadora d’un premi Goya i nominada als Oscars al 2012 per la seva participació en la pel·lícula animada de Mariscal Chico & Rita, que ha sabut representar perfectament l’essència de Proide amb la seva il·lustració.

Així doncs, aquesta samarreta té un disseny excepcional, de màxima qualitat (190 grams, 100% cotó), entallada per a noies, i sobretot, de certificació ètica i sostenible. És de color blanc i té un cost de 10€.

A banda de la samarreta, es disposa del mocador tipus buff, que manté la mateixa essència de la samarreta. És també de color blanc i el seu cost de 8€. 

A la part superior esquerra d’aquesta notícia, trobareu el full de comanda per sol·licitar la samarreta i/o el buff de la campanya 2017 (cal fer-la arribar al tutor/a de l’alumne, una per família) i també un document on s’especifiquen tots els detalls d’aquesta campanya solidària.

samarreta_buff_proide_2017

En què consisteix el projecte solidari d’aquest 2017?

Els objectius del projecte d’aquest any són:

  • Fer un estudi per conèixer en profunditat els hàbits alimentaris i de cura personal (exercici físic, salut sexual…) dels nens/es i adolescents de l’escola.
  • Promoure i desenvolupar pràctiques i hàbits per una vida saludable entre els nens, nenes i adolescents incloent el foment de la igualtat de gènere i la no violència.
  • Capacitar al personal docent per tal que pugui incloure la promoció de la salut a l’aula, i enfortir l’àrea de tutoria de l’escola.
  • Sensibilitzar les famílies i la comunitat sobre la importància d’uns bons hàbits.

Aquest projecte té un cost total de 16.310,50€, dels quals se’n sol·liciten 6.086,33€ a PROIDE.

L’entitat encarregada de gestionar els recursos és la Fundació PROIDE, una ONG que va néixer l’any 1992 de les escoles La Salle de Catalunya com a expressió i compromís en favor de la justícia i la dignitat dels pobles oprimits. Els seus objectius són bàsicament la presa de consciència de les nostres accions al Nord i el suport a la implementació de projectes de desenvolupament al Sud.