Català Español

Acte de cloenda al teatre de l’escola del projecte “Els pastorets galàctis” de 4t de Primària

La tarda d’aquest divendres 23 de febrer, els nens i nenes de 4t de Primària van protagonitzar la cloenda del seu projecte “Els pastorets galàctis” davant de les famílies en un acte celebrat al teatre de l’escola.

Aquest projecte ha tingut com a nucli principal l’estudi, l’assaig i la representació dels Pastorets al festival de Nadal i la investigació sobre l’univers, la terra, orientació meteorologia… De fet, van fer una sessió per aprendre a orientar-se al mar sense GPS.

Així doncs, l’acte de clausura va consistir en la presentació als pares del resultat del projecte, passant-los un muntatge fotogràfic que anaven comentant ells mateixos. Després, els nens van interpretar una cançó sobre l’univers que havien escrit entre tots.

Seguidament, van explicar als pares el treball que havien fet sobre El petit príncep i van escenificar una cançó del musical que porta el mateix nom.

Per finalitzar l’acte, van explicar a les famílies el nou projecte que acaben d’escollir i que començarem a treballar aquesta mateixa setman: un viatge per anar descobrint els diferents indrets de Catalunya.