Català Español

Aquest dijous ha tingut lloc el primer Cafè Tertúlia de la temporada

Aquest dijous els membres de la Comunitat Educativa de la Salle Torreforta han dut a terme el primer Cafè Tertúlia de la temporada.

S’han reunit al menjador de la Comunitat i han pogut gaudir de diferents pastissos casolans que han portat la Inés i la Susana (guanyadores del passat Concurs de tapes) i l’Empar i l’Óscar (els nostres magnífics pastissers!). L’escola els ha ofert el cafè i l’espai de trobada perquè es poguessin reunir i gaudir d’una estona junts i poder parlar de temes relacionats amb la seva tasca educativa.

Per començar han fet un petit test de coneixença de la vida i obra del nostre fundador aprofitant les celebracions que s’estan fent al llarg d’aquesta setmana al voltant de la seva figura. La millor qualificada ha estat la companya Rosa que s’ha pogut endur un iman i un llibre de contes de Sant Joan Baptista de la Salle.

Fent aquest joc han pogut constatar i conèixer dades importants i d’altres força curioses i hi ha hagut temps per començar un petit debat sobre una de les seves frases, “Feliços el qui han tingut la fortuna de ser educats piadosament des de la infància! És facilíssim conservar-se virtuosos durant tota la vida”, tot enllaçant-la amb una altra frase que ha resultat molt bonica, tot i que no sigui pròpiament de Sant Joan Baptista: “l’amor és una condició en què la felicitat d’una altra persona és condició imprescindible per a la seva pròpia felicitat”. Però… s’han quedat sense temps.

Esperem, doncs, al proper Cafè Tertúlia per continuar parlant-ne d’aquests i d’altres temes interessants!