Català Español

Castanyes, panellets, una fira de tardor… La Salle Torreforta celebra una inoblidable festa de la Castanyada 2019

Com cada finals del mes d’octubre, l’escola va viure una autèntica festa durant tot el dia amb la celebració de nombrosos actes per commemorar la Castanyada.

Dimarts 29 al matí, els alumnes de Primària que formen la coral de l’escola van fer una cantada cançons a les llars d’infants de La Baldufa i el Ninot. Algunes de les cançons del repertori van ser Marrameu, La Castanyera, Vora el foc i Les Bruixes…

D’altra banda, el dijous 31 a la tarda, totes les classes d’Infantil i Primària es van bolcar en la celebració de la Festa de la Castanyada que es va celebrar al pati de l’escola, on també es van estar torrant les castanyes, unes castanyes que van traslladar els alumnes de Primària i que van acabar de coure els mateixos professors.

A més, també es va celebrar una fira de la tardor amb diferents activitats i els alumnes de 5è de Primària van explicar contes als nens i nenes de P5, que ben aviat es convertiran en els seus fillols quan s’iniciï l’activitat dels Padrins de Lectura.

La gran majoria de nens i nenes van venir disfressats de castanyares o de marrameus per aportar encara més caliu a aquesta festa tan tradicional.