Català Español

Quatre alumnes de Primària participen en el XIVè certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta

Aquest dijous 5 d’abril diversos alumnes de Cicle Mitjà i Superior de Primària han participat en els quarts de final del XIVè certamen nacional infantil i juvenil de lectura en veu alta a l’Auditori del Caixafòrum al carrer Cristòfor Colom.

Prèviament, a classe, els participants havien preparat uns textos d’uns llibres per poder dominar-los per a una lectura en veu alta expressiva correcta i per a una comprensió dels que es llegeix alta. Les lectures havien estat Per un plat de macarrons de la Mercè Canela a Cicle Mitjà i  La Tribu del Zippoli d’en David Nel·lo a Cicle Superior.

El concurs compta amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Enciclopèdia Catalana. Aquestes dues entitats tenen un acord de col·laboració per a l’organització d’aquest certamen, amb l’objectiu de promocionar la lectura entre els infants i els joves.

Aquests tipus de certamen volen promoure l’hàbit lector entre els infants i joves, a banda de veure l’evolució dels nens que, finalment, són capaços de llegir davant d’un auditori ple.