Català Español

Conte El Tortell Setmana Santa

A principis de l’any 2019, la Reial Germandat de Jesús de Natzaré es va adreçar a diversos centres escolars de Tarragona, entre ells la nostra escola, per proposar-nos participar en un llibre de contes on tota una sèrie de valors fossin el fil conductor.

En el nostre cas, la confiança va ser el valor que ens va tocar i l’argument del conte s’havia de desenvolupar en l’entorn de la Setmana Santa tarragonina.

El Tortell, que així s’anomena el conte de La Salle Torreforta, explica la història de la Txell, una noia que, igual que el seu pare i el seu avi, es fa portant d’un dels passos més importants de la professó de la nostra ciutat, el Natzarè.

Un timbal de contes

La confiança, en ella i en els seus companys, és la clau per poder aguantar l’esforç que suposa portar tant de pes sobre les espatlles i la Txell té una sorpresa molt gran que la farà sentir-se orgullosa de la seva família.

Un timbal de contes és el nom del llibre que engloba els diferents contes que s’han realitzat des de molts dels centres cristians de Tarragona i es pot trobar en les llibreries de la ciutat.”

#untimbaldecontes