Català Español

Dia de la dona: 8M

Amb motiu del 8 de març, dia Internacional de la Dona, els alumnes de La Salle Torreforta volem compartir i fer arribar, a totes i tots, el nostre missatge.

Feliç dia mares, àvies, cosines, tietes, germanes, mestres, amigues, companyes… FELIÇ DIA DONES, va per totes vosaltres ♀❤️.

2n de primària

A 2n hem treballat el Dia de la Dona a partir de contes i dels personatges que hi apreixen. Portem uns dies parlant de com són i avui hem llegit Contes del revés. Per acabar hem fet aquest mural.

3r de primària

Els nens i les nenes de 3r han treballat el Dia de la Dona a castellà per tenir present la lluita que han fet aquestes per aconseguir la participació en la nostra societat en igualtat de condicions. Per commemorar aquest dia, hem volgut crear un Mannequin challenge en el qual es pot observar el trencament amb els estereotips de gènere que hi ha presents en el món laboral, esportiu, domèstic, etc. A més a més, hem estudiat diverses dones importants de la història, com Clara Campoamor, Angela Merkel, Frida Kahlo, entre d’altres, per tal de conèixer els avenços que s’han produït gràcies a elles.

4t de primària

Hem treballat durant molt de temps a classe de castellà i música per crear, editar i produir el nostre rap; però sempre hem tingut clar que tot aquest esforç és necessari per seguir lluitant en aquest llarg camí!

5è de primària

A l’àrea d’anglès han volgut escriure el seu missatge d’empoderament dedicat a les dones i l’han volgut comunicar a través d’aquest vídeo, en anglès.