Català Español

El cavall, Disney i el cos humà, són els temes escollits pel projecte d’Educació Infantil

Els alumnes d’Educació Infantil  han començat el segon projecte del curs.

Des dels més petits de P3 als més grans de P5, han triat el tema que més els interessa treballar a través de la metodologia del projecte.

Durant les següents setmanes, els nens aprendran a investigar partint dels seus propis interessos, partint del coneixement d’ells mateixos i de l’entorn més proper per garantir la seva motivació envers allò treballat.

Els nens de P3 van visionar un vídeo sobre animals de granja. Això va despertar la seva curiositat i els va motivar a triar l’animal que investigaran. Després de presentar diversos animals de granja van enganxar un gomet indicant la seva preferència. L’animal més votat ha estat el cavall.

Les classes de P4 s’endinsaran en el món màgic de Disney com a projecte. Els alumnes estan elaborant l’índex amb tot allò que volen investigar sobre Disney.

Finalment, els més grans de P5, primer vam fer una tria on la classe aportava temes que podien ser el nou projecte. Les propostes eren molt variades: el cor, la por, els animals, els abres, etc. Finalment el tema escollit per majoria va ser El cos humà.

Ara aquests dies els alumnes van aportant les seves idees sobre què saben i què volen saber.