Català Español

El projecte de “L’hort de les aromes” és la primera iniciativa emmarcada en el Nou Context d’Aprenentatge (NCA)

A 3r de Primària, nens i nenes estan treballant aquest curs un projecte anomenat L’hort de les aromes, amb l’objectiu de treballar tot allò relacionat amb les plantes i el que aporten a les persones.

Es tracta d’una activitat que s’emmarca en el projecte del Nou Context d’Aprenentatge (NCA), una iniciativa que s’ha posat en marxa a La Salle Torreforta. L’NCA és un marc pedagògic i pastoral, amb identitat pròpia, que pretén donar resposta a les necessitats que presenta l’escola actual.

Així doncs, durant l’inici del projecte de L’hort de les aromes, els alumnes van començant coneixent les plantes i a treballar les seves emocions i les relacions que tenen amb els seus companys. Van treballar en grup, plegats van fer créixer l’hort per plantar-hi les primeres herbes que van identificar amb cartells explicatius.

El pròxim dimecres 6 de novembre està prevista la visita dels pares i mares dels alumnes de 3r de Primària per tal que puguin veure de primera mà l’hort que estan treballant els seus fills, un hort que hauran de cuidar al llarg de tot el curs de la mateixa manera que s’han de cuidar les relacions entre companys i les nostres emocions.