Català Español

Els alumnes de 3r d’ESO participen un any més a la Marxa de la Solidaritat de Mans Unides

ESO_marxa_mans_unides

FOTO: Cristina Aguilar/Diari Més

Aquest dimecres 22 de febrer s’ha celebrat la 23a edició de la Marxa de la Solidaritat, un acte que organitza anualment Mans Unides i en què han participat els alumnes de 3r d’ESO de La Salle Torreforta.

L’objectiu d’aquesta caminada és recaptar diners per un projecte internacional de l’ONG que, en aquesta ocasió busquen subvencionar els estudis de Batxillerat de 140 alumnes d’un barri perifèric d’Antananarivo, capital de Madagascar. De fet, cada participant ha de buscar patrocinadors entre els seus amics i familiars que fan una aportació per cada quilòmetre recorregut.

En total, al voltant de 800 alumnes d’escoles de Tarragona han participat en aquesta edició de la Marxa. Concretament, s’han donat cita joves dels centres Santa Teresa de Jesús, Vedruna Sagrat Cor, Mare de Déu del Carme, Joan XXIII, Joan Roig, l’Estonnac, Sant Domènec de Guzmán, Martí Franqués i, com no, La Salle Torreforta.

El recorregut ha començat al Camp de Mart on, prèviament, s’han llegit diversos manifests i cantat vàries cançons. A continuació, s’ha fet camí cap a l’Arrabassada, Boscos i l’ermita del Loreto on s’ha fet l’aturada per dinar. Cap a les tres de la tarda, i després de diverses actuacions per part de diferents alumnes, els grups ha retornat cap al centre de Tarragona caminant fins la plaça la Font on s’ha fet l’acte de cloenda.

Ha estat un dia molt emocionant, de coneixença i sobretot molta solidaritat.