Català Español

Els alumnes de 5è de Primària tanquen el trimestre amb nombroses activitats lúdiques i educatives

Aquest divendres 23 de març s’ha posat el punt final al segon trimestre del curs 2017/2018. Ara bé, durant aquestes darreres setmanes els alumnes de 5è de Primària han estat fent un seguit d’activitats lúdiques i educatives per acabar el trimestre com cal.

Els dies 13 i 14 de març van fer una visita a la planta de tractament d’olis residuals CATOR, una empresa de serveis mediambientals especialitzada en la recollida i regeneració d’olis minerals i sintètics usats. Allí van visitar la planta i van poder fer un d’educació ambiental on  els  nens/es van fabricar-se la seva minidepuradora d’aigua. Es tracta d’una activitat emmarcada dins del rojecte interdisciplinari  “Els Nostres Ecosistemes: cuida’s!”

D’altra banda, aquests darrers dies s’han fet les exposicions del projecte dels diferents equips de treball de 5è. Han analitzat diferents tipus d’ecosistemes (terrestres, aquàtics, d’alta munyanya…), han analitzat la seva problemàtica ambiental i han buscat solucions.

També s’ha fet una nova activitat relacionada amb el programa TEI (Tutoria entre Iguals). Tots plegats han estat jugant fent paraules de l’abecederi a partir de la tècnica de l’acroesport. Fins i tot, abans de berenar, s’han atrevit a muntar la frase Ens agrada fer TEI!

Activitats de Pasqua

Finalment, també hi ha hagut temps per fer activitats relacionades directament amb la Pasqua. I és que a la complementària d’English Time han celebrat el Pancake Day, amb jocs al pati, fent relleus i curses, fins i tot, llençant el pancake a la paella.

I per tancar el trimestre, aquest divendres al matí els alumnes es van trobar amb els seus fillols de lectura que els havien preparat un conill de Pasqua ple de caramels. Durant el tercer trimestre els padrins els explicaran un conte ben tradicional del Hans Christian Andersen.