Català Español

Els alumnes de Cicle Mitjà de Primària viuen el Nadal amb festivals, celebracions i cantant nadales

Cada dia falta menys per celebrar el Nadal i això es nota a les classes de La Salle Torreforta. Tots els cursos estan vivint intensament aquestes dates, com és el cas dels alumnes de Cicle Mitjà de Primària, és a dir, de 3r i 4t, que han estat participant en diversos actes per commemorar les festes de Nadal.

Tot va començar el passat dijous amb la representació del tradicional festival de Nadal. Com ja es tradició a l’escola, els alumnes de 4t van interpretar la coneguda obra de teatre Els Pastorets. Concretament, van representar una adaptació de l’obra de Folch i Torres, on el bé sempre guanya al mal amb uns intérprets extraordinaris.

Una representació que va anar precedida per la interpretació d’unes quantes cançons per part dels seus companys de 3r, que van actuar de teloners i van prendre nota per l’any vinent, quan seran ells els qui hauran de protagonitzar l’obra.

Això no va ser tot. I és que dijous al matí, durant l’assaig general de l’obra, els alumnes van tenir uns espectadors de luxe. Un grup de sis alumnes de La Muntanyeta va visitar l’escola, una activitat d’intercanvi entre escoles que es fa en motiu del DENIP (Dia de la Pau i no Violència).