Català Español

Els alumnes de Primària i Infantil acomiaden fins el curs vinent el programa TEI i els Padrins de lectura

Aquests dos últims dies de curs, els alumnes de 5è de Primària i el de 3r van fer la darrera activitat conjunta del programa TEI i també la clausura dels Padrins de lectura.

Pel que fa al TEI, l’activitat va consistir en fer una llibreta, de manera conjunta la parella TEI, on van escriure Sempre estarem connectats!. La setmana anterior havien fet paper reciclat i es va servir per fer les decoracions de la llibreta. La parella es va ajudar en la seva construcció i després es van fer entrega d’una carta que s’havien escrit l’un a l’altre prèviament.

Va ser un moment molt emotiu veure com es lliuraven les cartes i se les llegien. Se’ls veia molt emocionats!

A més, van aprofitar perquè el Grup d’investigació Nautilus els ensenyés el planetari i es vam acomiadar fins el curs vinent. Les cartelleres de classe de TEI amb les fotos de les parelles no es desmuntaran perquè continuaran molt presents i s’intentarà que facin alguna altra activitat conjunta el curs vinent.

D’altra banda, també es va fer la cloenda dels Padrins de lectura de 5è i P5. L’acte va consistir en el passi de la pel·lícula que entre padrins i fillols havien realitzat, ja que aquest darrer trimestre, els alumnes de 5è havien participat en el projecte sobre el cinema dels seus fillols.

És per això que van filmar petits curtmetratges per grups: amb mímica, musicals, teatre, balls,… sota el títol Uns padrins i fillols de pel·lícula.

A més, es van fer entrega d’un parell de postals personalitzades, unes postals on padrins i fillols s’havien dibuixat mútuament i havien plasmat les seves mans, una damunt l’altra.

S’han acabat desitjant un bon estiu i esperen retrobar-se el curs vinent pels passadissos i el pati de l’escola!