Català Español

Els alumnes d’Educació Infantil celebren Sant Jordi

Durant aquesta setmana, els nens i nenes d’Educació Infantil han realitzat diverses activitats relacionades amb Sant Jordi.

A l’assignatura de Música, han après moltes cançons: Era un drac pelut, La cançó de Sant Jordi, Sant Jordi vigila... A la complementària de Teatre i Expressió, els alumnes han conegut La veritable història de Sant Jordi i el conte tradicional sorgit arran d’aquesta faula. A més a més, els nens i nenes de P5, els Astronomers i els Archaeologists, han representat una obra de teatre molt especial i divertida.

Durant aquests dies, famílies dels més petits han participat en les activitats, explicant contes a cada classe. Tots plegats, van enganxar un desig al drac que els alumnes tenien penjat al passadís de l’escola. Les mares els van ajudar a fer la seva rosa dolça i un punt de llibre particular per llegir molt.

Finalment, el Centre Cívic de Torreforta va convidar als més grans d’Infantil de les diferents escoles de l’entorn, a gaudir de diversos contes a la plaça, com L’Eruga glotona, La rateta que escombrava l’escaleta i La llegenda de Sant Jordi.