Català Español

Els alumnes d’Infantil i Primària celebren la Castanyada 2016 amb una gran festa a La Salle Torreforta

El divendres 28 d’octubre l’escola va viure una autèntica festa durant tot el dia amb la celebració de nombrosos actes per commemorar la Castanyada.

A 3r i 4t de Primària van començar a preparar la festa elaborant els seus propis panellets, així doncs els alumnes es van convertir en petits pastissers barrejant els ous, la farina d’ametlla, la patata, etc, perquè nens i nenes poguessin donar forma i decorar aquests dolços tan típics de la tardor.

A banda, durant el divendres al matí, els alumnes de Primària que formen la coral de l’escola van fer una cantada cançons a la Residència Ponent. Algunes de les cançons del repertori van ser Marrameu, La Castanyera, Quan és el temps de collir castanyes i La rumba de les castanyes, tot i que també van recitar uns poemes i els van mostrat els fruits típics de la tardor.

A la tarda totes les classes d’Infantil i Primària es van bolcar en la celebració de la Festa de la Castanyada que es va celebrar al pati de l’escola, on també es van estar torrant les castanyes. La gran majoria de nens i nenes van venir disfressats de castanyares o de marrameus per aportar encara més caliu a aquesta festa tan tradicional. A més, els alumnes de Cicle Inicial també van poder gaudir d’una representació de titelles al teatre de l’escola.