Català Español

Els llibres del curs vinent s’hauran de comprar online entre el 30 de juny i el 9 de juliol

Aquest curs la compra dels llibres i quaderns es realitzarà mitjançant una plataforma online.

La plataforma estarà oberta des del 30 de juny i fins el 9 de juliol. L’accés es farà a través de la pàgina web del centre.

botiga_virtual1

Quan seleccioneu “Compra els llibres del curs escolar 2017/2018”, us demanarà que introduïu un codi d’accés, que és: TORREFORTA

botiga_virtual2

Un cop introduït el codi, accedireu a la comanda dels llibres:

Quan hagueu completat la reserva amb totes les dades sol·licitades, heu de prémer ENVIAR COMANDA i rebreu un missatge al vostre correu electrònic amb un codi de reserva individual, que li permetrà imprimir o modificar la reserva fins al dia 9 de juliol .

El pagament es podrà fer amb VISA (online) o amb domiciliació bancària que es passarà pel banc abans del dia 15 de juliol.

Si teniu cap dificultat per fer la comanda, podeu venir al centre els dies 3 i 5 de juliol de les 10 a les 13 hores i el dia 4 de juliol de les 15 a les 18 hores i us ajudarem a realitzar-la.

Els llibres i materials d’infantil es lliuren a classe a l’inici del curs (cal portar a secretaria el rebut del pagament abans del 8 de setembre).

Els llibres de primària i secundària es podran recollir el mes de setembre de les 9 a les 13 hores seguint el següent calendari:

  • Dilluns dia 4: 1r, 3r i 5è de primària
  • Dimarts dia 5: 2n, 4t i 6è de primària
  • Dimecres dia 6: ESO
  • Dijous dia 7: indistintament

Les famílies que tinguin fills en cursos diferents podran triar el dia que més els convingui.

Per recollir els llibres s’ha de presentar justificant de pagament “EN PAPER”.