Català Español

Els Nanos del Nàstic visiten La Salle Torreforta en el marc del programa Santa Tecla a les escoles

140916 Nanos_Nous_LSTorreforta 042

La parella dels Nanos del Nàstic han visitat aquest dimecres al matí als alumnes d’Infantil i Primària de La Salle Torreforta, en el marc del programa Santa Tecla a les escoles.

Per anar escalfant motors de cara a la festa major, aquesta parella tan tarragonina que formen part dels Nanos Nous han estat una bona estona ballant al ritme de l’Amparito i compartint confidències amb els nens i nenes de l’escola. Fins i tot, els alumnes els hi han cantat una cançó d’aniversari i és que aquesta parella de Nanos enguany celebra els seus 30 anys.

Santa Tecla a les escoles és un programa municipal de divulgació de la cultura tradicional de la ciutat, que es va posar en marxa ja fa anys, a través del qual les escoles reben la visita de diferents grups del Seguici Popular, que realitzen la presentació d’un element o d’altres aspectes relacionats amb les festes de Santa Tecla.

A continuació, trobareu una galeria de fotografies de la visita dels Nanos del Nàstic a La Salle Torreforta (feu clic al damunt per ampliar-les).